Betalen

Veilig online betalen

Wij werken samen met de betalingsorganisatie Sisow om onze betalingen te verwerken. Sisow is partner van vele grote, internationale webshopketens en controleert dagelijks op virussen en andere problemen. Alle betalingen worden in een 100% beveiligde omgeving afgerond. Twijfelt u over de veiligheid van een betalingstransactie? Controleer altijd op de aanwezigheid van het groene slotje links in de adresbalk op de pagina waar u afrekend. Vertrouwt u het niet? Neem dan vooral contact met ons op. 

Outdoorwinkelonline.nl maakt onder andere gebruik van de betaalmethodes iDEAL, Bancontact en PayPal. Deze zijn maximaal beveiligd tegen indringers die uit zijn op uw persoonlijke gegevens. Het is dan ook niet mogelijk dat andere personen dan u gebruik kunnen maken van uw persoonlijke gegevens. 
U kunt dus met een gerust hart bestellen en betalen bij Outdoorwinkelonline!

Alle vormen van betaling zijn vrij van transactiekosten.

Betaalmogelijkheden

iDeal

Met iDEAL kunt u veilig in uw eigen vertrouwde online betaalomgeving betalen. iDeal is een betalingssysteem dat alleen in Nederland wordt gebruikt en wordt derhalve door alle banken in Nederland ondersteunt, zoals bijvoorbeeld:

iDeal Logo

  • ABN AMRO
  • ASN Bank
  • ING
  • Knab
  • Rabobank
  • RegioBank
  • SNS Bank
  • Triodos Bank
  • Van Lanschot

PayPal

Ook  met PayPal kunt u veilig in uw eigen vertrouwde online betaalomgeving betalen. Paypal is een betalingssysteem dat overal  ter  wereld  wordt gebruikt, dus m.n. betalingen van buiten Nederland kunnen het beste via PayPal geschieden. Ook als u wilt betalen met een creditcard dan wordt dit voor Outdoorwinkelonline.nl via PayPal verwerkt. Als u in het afrekenscherm van Outdoorwinkelonline.nl, betaling via creditcard aanvinkt, dan komt u automatisch bij PayPal terecht. 

Betaling via PayPal met creditcards:

Eurocard Mastercard

credit card payment

Als u met uw Credit Card van Eurocard Mastercard wilt gaan betalen, heeft u de gegevens nodig die op de Eurocard Mastercard staan vermeld. Deze vult u in op het scherm. Vergeet ook niet uw e-mail adres, het CVC nummer en de vervaldatum in te vullen. Als u alles 

correct heeft ingevuld drukt u op Doorgaan. Uw betaling wordt dan verzonden via PayPal. Als de transactie wordt goedgekeurd bij PayPal, krijgt Outdoorwinkelonline, meteen een bericht en kunnen wij uw bestelling zo spoedig mogelijk versturen.

VISA creditcard

Als u met uw Credit Card van VISA wilt gaan betalen, heeft u de gegevens nodig die op de VISA card staan vermeld. Deze vult u in op het scherm. Vergeet ook niet uw e-mail adres, het CVC nummer en de vervaldatum in te vullen. Als u alles correct heeft ingevuld drukt u op Doorgaan. Uw betaling wordt dan verzonden via PayPal. 

Als de transactie wordt goedgekeurd bij PayPal, krijgt Outdoorwinkelonline meteen een bericht en kunnen wij uw bestelling zo spoedig mogelijk versturen.

Bancontact / Mister Cash

bancontact

Bancontact wordt ook wel Mister Cash genoemd en is een betaalprovider in België waar meer dan 60% van de Belgen regelmatig gebruik van maakt. Bancontact / Mister Cash is een directe en veilige betaling dat vergelijkbaar is aan het Nederlandse iDeal. 

 

Sofort Banking

Sofort Banking is de Europese versie van iDeal en wordt onder andere in België, Duitsland, Spanje, Italië, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Polen gebruikt. Ook Sofort Banking is een directe en veilige betaling, gelijk aan iDeal.                                                               

logo sofort banking

 

 

 

Vooruit betaling, overboeking via uw bank of giro

- Via de bevestiging van uw e-mail kunt u het verschuldigde bedrag overmaken.

- Elke dag controleert Outdoorwinkelonline of uw betaling is binnengekomen.

- Deze transactie kan 1 tot 2 werkdagen duren. Voor buitenlandse overboekingen 3 tot 4 werkdagen.

Uw order word pas verzonden, als uw betaling  is ontvangen.
Als u kiest voor het betalen via een overboeking, dan maakt u het totaalbedrag van de bestelling , inclusief alle eventuele bijkomende kosten, over op de bankrekening van O&F Best Adventure BV. Als de betaling bij O&F Best Adventure BV is ontvangen, dan geeft  O&F Best Adventure BV dit door aan Outdoorwinkelonline. Wij zorgen dan dat de door u bestelde producten zo spoedig mogelijk worden geleverd. Vergeet niet het "Betalingskenmerk" dat op het scherm verschijnt te vermelden.

IBAN Rekeningnummer voor overboeking:
ING Bank:  NL66INGB0005389316
T.N.V.: O&F Best Adventure BV/Outdoorwinkelonline
BIC/SWIFT: INGBNL2A